ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ FUTSAL ΤΟΥ ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

20/7/2018

Το πρωί της Τρίτης 17 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Συλλόγου του ΑΣΕ Δούκα, κ. Κ. Δούκας, συνοδευόμενος από τον Δ/ντή του ΑΣΕΔ, κ. Απ. Κατσαρό και μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν τα γραφεία μας στο Κρυονέρι...

ased_july18_1 ased_july18_2

Το πρωί της Τρίτης 17 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Συλλόγου του ΑΣΕ Δούκα, κ. Κ. Δούκας, συνοδευόμενος από τον Δ/ντή του ΑΣΕΔ, κ. Απ. Κατσαρό και μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν τα γραφεία μας στο Κρυονέρι. Τους επισκέπτες μας υποδέχτηκαν η κα Ρέρα μαζί με τον κ. Ασήμωση και τον κ. Πέττα έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά για την επιτυχημένη μεταξύ μας συνεργασία τα τελευταία δύο έτη, η οποία στέφθηκε με 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα!

Στη συνέχεια της συνάντησης, ο κ. Ασήμωσης απηύθυνε συγχαρητήρια τόσο στη διοίκηση, όσο στους προπονητές και τους παίκτες για την επιτυχία τους αυτή, δείχνοντας παράλληλα ενδιαφέρον για τη νέα χρονιά και το πρόγραμμα της ομάδας αναφορικά με το Champions League και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο ο κ. Δούκας μας χάρισε μια συλλεκτική φανέλα από τη φετινή χρονιά και την μπάλα του 5ου τελικού, ο οποίος οδήγησε την ομάδα σε νίκη έχοντας αντίπαλο τον ΠΑΟ και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανανέωση της συνεργασίας μας και την επόμενη χρονιά, καθώς όπως φαίνεται η στήριξη της Wϋrth Hellas αποτελεί τον «άσσο στο μανίκι» της ομάδας για επόμενες διακρίσεις.

Στο κανάλι μας στο Youtube, στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=jEYo3KJAvwM&t=10s μπορείτε να παρακολουθήσετε video από την επίσκεψη αυτή, με ομιλητές τον κ. Ασήμωση και τον κ. Δούκα.