ΣΥΜΕΕΤΟΧΗ ΤΗΣ WÜRTH HELLAS ΣΤΟΝ 10ο GREEK RACE FOR CURE!

8/10/2018

Την Κυριακή 7 Οκτώβρη και η εταιρεία μας έδωσε το παρόν συμμετέχοντας στον 10ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for Cure, ενάντια στον καρκίνο του μαστού...

race_cure18

Την Κυριακή 7 Οκτώβρη και η εταιρεία μας έδωσε το παρόν συμμετέχοντας στον 10ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου Greece Race for Cure, ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Ο αγώνας είχε επετειακό χαρακτήρα, καθώς για 10η συνεχή χρονιά γιορτάσαμε την απομυθοποίηση της νόσου και την παύση των προκαταλήψεων δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στη διοργάνωση με 40.000 φέτος συμμετοχές!

Και η Wϋrth Hellas με συμμετοχή εργαζομένων της και των οικογενειών τους θέλησαν να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», έχοντας βασικό του στόχο την ενημέρωση του κοινού και την υλοποίηση προγραμμάτων για ασθενείς, αλλά και για το γενικότερο πληθυσμό, μειώνοντας κατά συνέπεια τα ποσοστά θανάτων από τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα.

Νιώθοντας ιδιαίτερη χαρά, αλλά και υποχρέωση να υποστηρίζουμε τέτοιας σημαντικότητας κοινωνικές εκδηλώσεις, δεσμευόμαστε να δώσουμε ένα ακόμα πιο δυναμικό παρόν στην επόμενη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβρη του 2019!

.