Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΥΚΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

12/10/2020

Η Würth Hellas στο πλαίσιο στήριξης αθλητικών δραστηριοτήτων, υποστήριξε τις ενέργειες προβολής του ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου ...

ethnikos neas makris ethnikos neas makris2

Η Würth Hellas στο πλαίσιο στήριξης αθλητικών δραστηριοτήτων, υποστήριξε τις ενέργειες προβολής του ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου «Εθνικός Λυκίας» στη Νέα Μάκρη Αττικής, συνδράμοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξή του, ενώ ταυτόχρονα επεδίωξε την αύξηση της αναγνωρισιμότητάς μας, σε μία περιοχή όπως η Βορειοανατολική Αττική, όπου υπάρχει σημαντικός αριθμός των πελατών μας, αλλά και σε αγώνες της ομάδας εκτός έδρας σε όλη την υπόλοιπη Αττική.

Τον Σεπτέμβριο έλαβε χώρα στα γραφεία της ομάδας στη Νέα Μάκρη, η παρουσίαση της νέας τσάντας της ομάδας και της κάρτας διαρκείας, όπου αναγράφεται το σήμα μας, παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Μπαγινέκα Νικόλαου, του κ. Μόκα Ιωάννη εκπρόσωπου της επιτροπής ομάδας ανδρών, καθώς και του κ. Καραναστάση Κώστα, Product Manager – Chemicals στους κλάδους Auto- Gas. Συγκεκριμένα, προμηθεύσαμε με συνολικά 50 αθλητικές τσάντες την ανδρική ομάδα, καθώς και τα τμήματα υποδομής Κ8 έως και Κ16.

Η συνεργασία αυτή δεν υπήρξε μονομερής, αλλά έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, καθώς με την αγορά της κάρτας διαρκείας, ο φίλαθλος παίρνει δώρο ένα ζευγάρι υαλοκαθαριστήρων Würth Flat Blade Multi μέσω της Auteco ΚΤΕΟ, που αποτελεί επίσης επίσημο χορηγό της ομάδας.

Επιπρόσθετα, ο Εθνικός Λυκίας προμηθεύτηκε από τη Würth Hellas μέσα ατομικής προστασίας, όπως μάσκες και αντισηπτικά για την ασφάλεια των παικτών του, του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και των παρευρισκόμενων στους αγωνιστικούς χώρους, εξασφαλίζοντας έτσι τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να διέπουν κάθε δημόσια συνάθροιση.

Σημειώνουμε ότι όλες αυτές οι ενέργειες προβλήθηκαν μέσω των μεσών κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας, αλλά και της Auteco ΚΤΕΟ, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση του brand name της Würth.

ethinkos neas makris3
ethnikos neas makris4
ethnikos makris5