2022 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ WÜRTH

11/5/2022

Με τη δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ και δωρεές σε είδος, ο παγκοσμίως ενεργός Όμιλος Würth ...

press conference_2022

Στις αρχές Μαΐου το Würth Group πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις. Για μία ακόμη φορά, το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε το περιεχόμενο του συνεδρίου στους δημοσιογράφους σε μια ψηφιακή συνέντευξη τύπου. Παρακάτω, θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες του οικονομικού έτους 2021 και το ειδικό θέμα “Η Würth ψηφιοποιεί τις συναλλαγές της”.

Στο εσωτερικό δίκτυο του Ομίλου WürthGroup Connections (WGC), έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες και τα έγγραφα για εσάς:

Video από τον Robert Friedmann, Πρόεδρο του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, προς όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου Würth (στα Γερμανικά, Αγγλικά, και ως κείμενο)

2021 Ετήσιος Απολογισμός

• Δελτίου Τύπου για τη Συνέντευξη Τύπου του 2022 σχετικά με τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις με ενημερωτικά δελτία σχετικά με:

- Γεγονότα και αριθμούς

- Εστίαση στους τομείς της “Ψηφιοποίησης των Συναλλαγών” και “Κέντρου Καινοτομίας

‒Φωτογραφίες

• Καλύπτουμε επίσης την ετήσια συνέντευξη Τύπου του Ομίλου Würth στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις αναρτήσεις μας στα προσωπικά σας κανάλια και να αφήσετε ένα like ή ένα σχόλιο.

Ο Robert Friedmann μίλησε με τον Dr. Heiko Roßkamp, επικεφαλή του Κέντρου Καινοτομίας, στο ετήσιο Δελτίο Τύπου. Η σχετική συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες στο εσωτερικό δίκτυο του WGS.